ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Cum aplici corect autobronzantul

 

Cum aplici corect autobronzantul











 Cum vara se apropie cu paşi repezi, soluţia autobronzantă este mai mult decât binevenită în această situaţie. Ştii cum să aplici corect autobronzantul? Trucurile de mai jos îţi vin în întâmpinare pentru ca bronzul ,,de acasă” să fie fără cusur.





Pregătirea pielii pentru bronz



Pentru ca bronzul sa fie unul uniform şi să se prindă cât mai bine, trebuie să acorzi puţină atenţie pielii înainte. Cu ajutorul loţiunilor şi cremelor speciale îţi poţi exfolia pielea, astfel încât să scapi de celulele moarte de la suprafaţa ei. Insistă totuşi pe zonele cu probleme (coate, genunchi), deoarece pot apărea pete în urma aplicării autobronzantului.



Un alt aspect de care trebuie să ţii cont este cel al hidratării. Poţi să foloseşti de două-trei ori pe zi o cremă hidratantă, în special după duş. Cu cât pielea va fi mai hidratată, cu atât bronzul va fi unul mai reuşit.




Sfat: Hidratează uniform pielea. Zonele mai puţin hidratate vor absori mai mult autobronzant şi culoarea va fi mai închisă.





Trucuri pentru o culoare uniformă
Înainte de a aplica autobronzantul, pielea trebuie să fie uscată şi hidratată suficient. Dacă nu ai mai folosit până acum astfel de produse, evită să îl aplici în primă fază pe tot corpul. Testează produsul doar pe o mică porţiune din piele, pentru a obseva dacă apar reacţii adverse. Produsul care i se potriveşte prietenei tale poate să nu se potrivească tipului tău de piele.

Informează-te adecvat înainte de a cumpăra un astfel de produs! Dacă totul decurge normal, aplică autobronzantul cu ajutorul unui aplicator, fie cu palmele, uniform pe toată suprafaţa pielii, însă cu mai multă grijă în zonele cu probleme. Pentru a evita ca palmele să capete culoarea portocalie, poţi folosi mănuşi.

Autobronzantul trebuie întins şi uniformizat pe toată suprafaţa pielii, astfel acoperind o zonă mai mare şi evitând riscul apariţiei petelor.

Sfat: După aplicarea produsului, evită sauna şi exerciţiile fizice, deoarece pot înlătura bronzul.







Menţine-ţi bronzul
În mod normal bronzul va ţine în jur de 3-5 zile, însă pentru a-i prelungi ,,viaţa” hidratează pielea mai mult. Însă nu aplica loţiunea hidratantă imediat după autobronzant, ci la un interval de 6-8 ore, chiar şi a doua zi.

După alte 3-4 zile poţi repeta procedeul, astfel culoarea rămânând uniformă, iar bronzul va fi unul strălucitor.

Sfat: Pentru un aspect natural poţi să amesteci autobronzantul cu o cremă hidratantă.