Pulpe de pui, surpriza
Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
2 pulpe de pui (in functie de nr de persoane)
2 fasii de ficat de porc
2 fasii de cascaval afumat
4 fasii de ardel sau gogosar proaspat
sare,piper,oregano,cimbru
4 linguri ulei
2 catei de usturoi
o ceapa
50 ml vin alb
o ceasca apa
Mod de preparare:
Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara. Asezam in locul osului,fasii de ficat, cascaval si ardel. Prindem cu scobitori sa dam forma initiala a pulpei.Amestecam condimentele.Pudram pulpele cu acest amestec,le rumenim usor pe ambele parti in uleiul incins,adaugam ceapa, usturoiul,vinul si apa. Acoperim vasul si lasam sa scada lichidul.Servim cu piure de cartofi sau mamaliga si salata sau muraturi.Noi am servit cu mamaligutza si salata de varza proaspata.