ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

"Un mic dejun fantastic"








Surprinde-ti iubitul(a) cu un mic dejun demn de un hotel de lux si iti garantez ca vei avea parte de o dimineata incantatoare:). Pregateste o frittata cu ciuperci si branza cedar, pere in crusta de cereale si la desert,clatite cu piersici si scortisoara.

Frittata cu ciuperci si branza cedar


Alege ciuperci proaspete, inchise la culoare, care nu contin multa apa, taie-le felii si prajeste-le in putin ulei de masline. Cand sunt gata adauga patrunjel tocat pentru culoare si cateva oua batute bine cu sare si piper. Amesteca-le si lasa-le 2-3 minute pe foc, apoi rade deasupra branza cedar (merge si cu un cascaval afumat) si da tigaia la cuptor 15 minute. Se serveste direct din tava, cu paine proaspata sau cartofi taiati cubulete si prajiti.

Pere in crusta de cereale


Perele se taie in jumatate si li se scoate cotorul. Amestecul de cereale se face din: fulgi de ovaz, migdale, stafide, zahar brun si unt topit. Acest amestec se toarne in "causul" perelor si se lasa la cuptor 20 de minute. Se servesc cu o lingura de iaurt deasupra sau, de ce nu, cu inghetata. 

Clatite cu piersici si scortisoara


Se amesteca o cana si un sfert de faina, o cana de cacao, 3 linguri de zahar, 1 plic de praf de copt si putina sare. Se topesc 3 linguri de unt si, separat, se amesteca o cana de lapte batut cu 3 oua. Se adauga untul topit in amestecul de lapte si se toarna peste faina. Se pot pune fulgi de ciocolata si vanilie sau rom. 

Clatitele se prajesc intr-o tigaie unsa cu foarte putin ulei pana devin aramii. Se servesc cu piersici calite in unt amestecat cu sirop de artat si scortisoara. 
 
 
 
 
va doresc pofta buna