ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta


Invitatii de nunta trasnite si texte inedite pentru invitatiile de nunta

 
Eleganta sau haioasa, invitatia de nunta trebuie sa te reprezinte. Ea este primul element care garanteaza cat de cool va fi nunta ta. Spune totul despre tematica nuntii tale, despre pasiunile tale, despre tine. Astazi, miresele folosesc invitatiile de nunta pentru a-si exprima personalitatea si originalitatea. Daca te pregatesti de nunta si vrei sa-i inviti pe cei dragi intr-o modalitate amuzanta si care sa starneasca valuri de hohote, ai ajuns pe pagina potrivita!
Invitatii de nunta trasnite
Si pentru ca americanii sunt promotorii invitatiilor de nunta amuzante, te poti inspira din galeria foto, privind modele de invitatii cat se poate de reale. Primul model, in care mama mirelui isi invita oaspetii la nunta fiului ei cu "o dama ieftina de companie" este tare amuzant, insa nu garatam ca toata lumea va gusta gluma. Cel de-al doilea model de invitatie de nunta nu este altceva decat itinerariul unei relatii. "Jill si Matt s-au cunoscut la munca" si de aici, pana la nunta, intreaga lor relatie este explicata amanuntit, prin intermediul unor grafice.
Poti incorpora in invitatia ta "reguli de purtare", cum ar fi poza cu numarul 5, din galeria foto: discutiile sunt permise, interzicerea mancarii si bauturii aduse din exterior, staff-ul va cere oaspetilor ce nu respecta regulile, sa paraseasca evenimentul sau skateboarding-ul interzis.
Sunteti un cuplu haios? Optati pentru modele trasnite: invitatii de nunta ciocolata, placa Ouija, schelet sau invitatie la concert (le gasiti pe www.corndogindustries.com). Sunteti un cuplu clasic, cu pasiuni artistice? Alegeti o invitatie de nunta ce reprezinta un afis de film vechi sau un CD cu muzica. Sunteti pasionati de tehnologie? Iata invitatiile in forma de laptop (poza 7) sau invitatiile pentru fanii jocurilor Atari (poza 6). Invitatiile ce reprezinta caricaturile voastre sunt si ele dementiale (pozele 12, 13, 14). La fel si invitatiile ce reprezinta instantanee haioase cu voi doi, in diferite ipostaze (pozele 17, 18).

Texte inedite pentru invitatiile de nunta
Si romanii sunt extrem de inventivi (pozele 26, 27). Iata, asadar, doua modele exceptionale: “Din 31 octombrie… il bag de tot sub papuc! Veniti sa vedeti asta la…” sau “Din 31 octombrie… o angajez cu norma intreaga la…”. Iti prezentam un text care a facut mare valva pe internet:
“Stimata/stimate victima,
Venind in intampinarea temerilor dvs. conform carora va gandeati cu groaza ca o sa fiti invitati la nunta noastra, eliminam orice urma de dubiu si v-o punem pe hartie.
Se mai bucura ca ati luat teapa, nasii nostri…
Picioarele si spatele or sa va doara in timpul cununiei civile la Primaria Sectorului 2, ora 12, pe data de 07 iulie 2007.
Banii o sa-i dati la Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinta si speram ca o sa va para rau.”
Nu stim, insa, cati invitati vor veni cu ajutorul unei astfel de invitatii. Daca sunteti un cuplu teribilist, merita sa incercati!





























In cazul in care nu te-am convins, poti oricand sa inserezi in textul invitatiei tale citate celebre, amuzante. Iata mai jos cateva idei:
·        Daca femeia ar fi de treaba si Dumnezeu ar avea una! - Sasha Guitry .
·        Cand femeia spune “Nu”, insemana “Poate”, cand spune “Poate”, inseamna “Da”. Si daca spune “Da”, Inseamna ca nu-i femeie!
·        Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar, ar fi si ei casatoriti. - H. L. Mencken
·        Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.
·        Burlacii ar trebui sa plateasca un impozit mai mare. Nu este corect ca unii barbati sa fie mai fericiti decat altii. Oscar Wilde