ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Frigarui de carnati cu mere si pui






Frigarui de carnati cu mere si pui din: carnati, piept de pui, mere, rosii, sare, piper, ulei de masline, cimbru si ciuperci.




Frigarui de carnati cu mere si pui
Ingrediente:
  • 300 g carnati pentru bere
  • 2 piepturi de pui
  • 3 mere acrisoare
  • 2 cutii de rosii in suc propriu
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cimbru
  • ciuperci

Mod de preparare:
încingeţi cuptorul. Roşiile se pasează şi se amestecă împreună cu sucul din cutii. Pasta obţinută se pune într-o cratiţă. Se adaugă puţin ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper, apoi se lasă să fiarbă până când se îngroaşă sosul, ames­tecând din când în când.
Piepturile de pui se curăţă de piele şi se dezo- sează, apoi se taie în cuburi potrivite. Merele se spală, se curăţă de coajă şi de cotoare şi se taie în felii mai groase. Ciupercile se curăţă, se spa­lă, se scurg şi se presară cu puţină sare şi piper. Pe frigărui se începe montarea alternativă a cârnaţilor, feli­ilor de mere, ciupercilor şi a cuburilor de pui.
După ce se formează toate frigăruile, se ung cu ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper apoi se presară cu cimbru uscat. Se aşază într-o tavă mai puţin adâncă şi se pun la cuptor. Sunt gata când cuburile de pui’-au devenit albe şi pot fi pătrunse cu dinţii unei furculiţe. Se servesc cu sosul de roşii ameste­cat cu cimbru uscat sau proaspăt.



Pofta buna!