Chifteluţe dietetice
• Număr de porţii: 2
• Timp de preparare: 60 min.
• Complexitate: scăzută.
Mod de preparare:
Spală carnea, tai-o cubuleţe, trece-o prin maşina de tocat împreună cu ceapa, cartoful şi pâinea înmuiată în apă şi stoarsă bine.
Adaugă usturoiul zdrobit, grişul şi ouăle bătute cu un praf de sare. Din compoziţia astfel obţinută, modelează chifteluţe.
Aşază-le într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le la cuptor până se rumenesc (40-50 de minute). Serveşte-le alături de salată sau murături.
• Timp de preparare: 60 min.
• Complexitate: scăzută.
Mod de preparare:
Spală carnea, tai-o cubuleţe, trece-o prin maşina de tocat împreună cu ceapa, cartoful şi pâinea înmuiată în apă şi stoarsă bine.
Adaugă usturoiul zdrobit, grişul şi ouăle bătute cu un praf de sare. Din compoziţia astfel obţinută, modelează chifteluţe.
Aşază-le într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le la cuptor până se rumenesc (40-50 de minute). Serveşte-le alături de salată sau murături.
Sugestie:
Poţi prepara si şniţele fără prăjit. Le pui pe o hârtie pergament şi le bagi la cuptor. După 20 de minute, le întorci pe cealaltă parte ca să se rumenească omogen.