O reteta savuroasa de Biscuiti cu ciocolata si pere din: pere, faina, zahar granulat, praf de copt, sare, unt, smantana, ciocolata, oua si zahar.
Ingrediente:
- 3 pere
- 190 grame faina
- 50 grame zahar granulat, plus 1 1/2 linguri pentru ornat
- 8 grame praf de copt
- 3 grame sare
- 85 grame unt nesărat, rece,taiat în cuburi mici
- 60 ml smântână
- 85 de grame ciocolata amăruie, taiata bucatele
- 2 oua mari, 1 pentru aluat, 1 pentru glazura
- 1 lingura de zahar
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 375 ° F. Cojiti perele si taiati-le in bucati de 2 cm.
Intr-o tava pruneti hartie de copt, aranjati perele in tava si lasati la copt pentru 20 de minute. Lasati apoi la racit, eventual puteti da si la frigider.
Intr-un bol mixati impreuna faina, praful de copt, zahărul si sarea. Adaugati bucățile răcite de pere, bucatile de unt, smantana si 1 ou. Mixati usor, apoi adaugati bucatile de ciocolata si se amesteca timp de 5 secunde la viteza maxima.
Formati un aluat rotund pe care il taiati apoi in 6 biscuiti sub forma de triunghiuri. Puneti in tava pe hartie de copt. Bateti oul ramas intr-un vas mic cu 1 lingurita de apa si un varf de cutit de sare. Ungeti fiecare biscuit cu aceasta glazura. Coaceti aproximativ 30 de minute. Lasati sa se raceasca, apoi pudrati cu zaharul ramas.