ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci



 

Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci

 

 

 

Timp de preparare: 2 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita taraneasca de porc cu ciuperci:

    tocanita taraneasca de porc
  • 1,5 kg pulpa porc taiata cuburi
  • 500 gr.ciuperci
  • 2 cartofi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi
  • 500 gr.rosii la cutie
  • sare de mare
  • piper 
  • boia dulce/iute


Mod de preparare tocanita taraneasca de porc cu ciuperci:

Am curatat cartofii si i-am taiat cuburi, ciupercile le-am spalat foarte bine pt. ca eu nu le curat de coaja (contine vitamine)si le-am taiat in doua, ceapa si usturoiul le-am tocat marunt .
Intr-o cratita, am pus la prajit carnea si am lasat-o pana a inceput sa se rumenesca bine, am adaugat un strop de sare sa prinda carnea gust.

Am adaugat ceapa si usturoiul si am lasat la calit 5 min.
Urmeaza cartofii, amestecam putin si adaugam apa fiarta, lasam sa dea cateva clocote sa se inmoaie carnea si sa fiarba cartofii.
Adaugam ciupercile, lasam sa dea un clocot peste ele si turnam rosiile. Asezonam cu sare, piper si boia .
La final adugam patrunjel tocat.


Aceasta minunata tocanita am servit-o cu pita de casa si salata verde cu castraveti .

Pofta buna !