ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Friptura haiduceasca

  •  

    Friptura haiduceasca

  •  
  •  
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Grătar
  •  
  •  

Ingrediente pentru 6 porţii

  • 1 kg carne de miel
  • 250-300 gr ciuperci
  • 100 gr slanina afumata
  • sare, piper 
  •  
  •  

Mod de preparare

  1. Se poate folosi orice fel de carne, numai sa fie frageda. Se taie carnea felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse din lemn de circa 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne, intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar, deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.