ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Tratament naturist adjuvant pentru bolanvii de cancer




Tratament naturist adjuvant pentru bolanvii de cancer







Desi o boala nemiloasa pentru unii, cancerul a reusit sa fie invins de altii cu ajutorul terapiilor alternative. Sigur acestea din urma au dat rezultate cu ajutorul lui Dumnezeu. Iata mai jos doua retete, care au readus sanatatea unor persoane greu incercate de acesta boala:
Tratament naturist adjuvant pentru bolanvii de cancer 1 








Tratamentul pentru cancer cu unt de casa...
Se amesteca urmatoarele ingrediente: 500g unt de casa(nesarat), 500g untura(nesarata), 500g miere poliflora, 500g lamai cu tot cu coaja(de preferat alese lamai nestropite de la cineva care are acasa in ghiveci), tocate marunt, 500g cafea macinata(cei cu tensiune ridicata vor folosi doar 250g). Ingredientele trebuie sa fie proaspete. Tratamentul incepe cu cate o lingura de amestec, luat cu 30 de minute inaintea meselor principale. Nu se va face alt tratament in paralel cu acesta.





TinaR - VIP



Un alt tratament pentru cancer este cel cu miere, aloe si vin rosu.
Aveti nevoie de 1,5 kg de planta aloe vera sabur(planta cu varsta de 3-5 ani), pe care o dati prin masina de tocat carne. Inainte de a o taia, planta nu trebuie udata 5 zile. Mai aveti nevoie de 2,5 kg miere de albine de mai si 3,5 l vin rosu natural de 16- 17 grade de preferat, dar se poate si de 15. Se pun toate ingredientele intr-un borcan de sticla si se aseaza intr-un loc intunecos si racoros, timp de 5 zile.Tratamentul impotriva cancerului se administreaza astfel: in primele 7 zile se ia cate o lingurita de trei ori pe zi cu doua ore inainte de masa, dupa care se continua tratamentul cu cate o lingura de trei ori pe zi cu o ora sau doua inainte de mese. Durata tratamentului trebuie sa fie de o luna de zile.


Sigur conteaza foarte mult si alimentatia, sa fie una corecta si echilibrata. Nu se vor consuma carnuri grase, afumate, zahar(optati pentru miere si stafide)conserve, alimente cu aditivi alimentari, coloranti sau conservanti, peste afumat, carnuri afumate, margarina, tutun, cafea.. Bolnavilor de cancer li se recomanda multe fructe si legume cat mai putin preparata termic, bogate in vitamine de care organismul are atata nevoie in aceasta perioada. De asemenea painea din tarate, graul inclotit, produsele apicole(mierea si polenul), hrisca, ovazul pot fi introduse in dieta zilnica. Si nu in ultimul rand trebuie inlaturat stresul, adusa linistea si pacea in suflet prin credinta ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui nu va vor lasa in suferinta. Doamne Ajuta!