SIS KEBAB
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 piept de pui
3 rosii
1 ardei gras rosu
3 linguri de orez
sare,piper,delikat
Mod de preparare:
Pieptul de pui,rosiile si ardeiul sa taie in cubulete.
Intr-o cratita se pune o lingura de ulei la incins,se adauga pieptul taiat cubulete si imediat cel-am pus ,se adauga un pahar cu apa si lasam sa se fiarba.Dupa ce aproape ca s-a fiert se pun rosiile,ardeiul,sarea,piperul si lasam cca 7-10 min. sa mai fiarba.Intre timp intr-o craticioara se pune la fiert orezul in apa amestecata cu delikat. Dupa ce s-a fier se scurge de apa si se aseaza in farfurie impreuna cu mancarea.Orezul se pune in mijloc iar mancarica pe langa orez . Pofta buna!
Intr-o cratita se pune o lingura de ulei la incins,se adauga pieptul taiat cubulete si imediat cel-am pus ,se adauga un pahar cu apa si lasam sa se fiarba.Dupa ce aproape ca s-a fiert se pun rosiile,ardeiul,sarea,piperul si lasam cca 7-10 min. sa mai fiarba.Intre timp intr-o craticioara se pune la fiert orezul in apa amestecata cu delikat. Dupa ce s-a fier se scurge de apa si se aseaza in farfurie impreuna cu mancarea.Orezul se pune in mijloc iar mancarica pe langa orez . Pofta buna!