Reteta Ciuperci Umplute
Cele mai bune retete sunt cele care se prepara repede si sunt cu adevarat delicioase. Ce ati spune insa despre o reteta care intruneste inca o calitate: rapida, delicioasa si dietetica. Niste ciupercute cu adevarat delicioase, care pot fi cu succes o cina tarzie sau felul doi pentru un pranz satios.
Reteta Ciuperci Umplute
Ingrediente pentru 2 portii:
- 6-8 ciuperci
- 150 g sunca de pui sau curcan
- 150-200 crema de branza light sau cu 2% grasime sau un mix intre cele doua
- un ardei gras rosu
- sare
Intr-o oala mica fierbem in apa cu sare ardeiul spalat si bine curatat de seminte; il lasam sa se raceasca, timp in care punem intr-un vas branza si pieptul de curcan taiat cubulete. Luam ciupercile, le spalam si le punem intr-o tigaie incinsa, la foc mediu. Adaugam un praf de sare pe fiecare din ele, le acoperim cu un capac si le lasam sa se gateasca la abur si caldura.
Intre timp s-a racit si ardeiul pe care il taiem cubulete mici si il amestecam cu branza si pieptul de curcan afumat. Cu amestecul astfel obtinut umplem ciupercile.
Pofta buna!