ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Pasta de peste (Somon)

 

CafeForm Plus

 

Pasta de peste (Somon)

 

 

 

 

 

Un preparat excelent pentru micul dejun sau gustari.

Ingrediente

  • 300 gr somon fiert ales (din ~400 gr trunchi somon)
  • 70 gr unt (sau mai mult dupa preferinte)
  • 2 cepe mici
  • 2 linguri  zeama de lamaie
  • 1 lingurita rozmarin+marar
  • piper, sare (optional)

Mod de pregatire

    pasta-de-peste-somon-013
  1. Fierbeti bucatile de somon alaturi de o ceapa decojita, la foc mic in apa sarata. Adaugati la alegere arome preferate (ex. rozmarin, fir de cimbru, foi dafin) si in timpul fierberii. Eu am fiert ~ 1 ora.
  2. Lasati somonul sa se raceasca si indepartati oasele si pielea. Adaugati untul, o ceapa mica taiata fin, zeama de lamaie, marar, rozmarin, piper, sare si omogenizati-le pana obtineti o pasta.
Timp de preparare:  1 ora 20 minute!
Complexitate: Redusa
Portii: 4-5

Precizari

Untul este ingredientul care face pasta cremoasa, dar cu care in acelasi timp, in functie de gusturi o puteti inmulti.