Paine cu ou si cas la cuptor
Ingrediente
- 1 ou
- 1 ½ felii de paine, fara coaja
- 30 gr cas
- 80 ml lapte
- putin marar
- 1 lingura ulei masline
Mod de pregatire
Se amesteca oul, casul si mararul. In paralel intr-un alt vas se toarna laptele peste miezul de paine. Feliile de paine cu lapte se dau prin compozitia cu ou si pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-un vas uns cu ulei de măsline. Compozitia ramasa se toarna deasupra feliilor de paine. Se dau la cuptor pentru o durata de 45 minute la temperatura de 170-180 grade.Timp de preparare: 50 de minute – 5 minute pregatirea si 45 coacerea
Complexitate: Redusa
Portii: 1-2
Precizari
S-a folosit paine mare, dar daca aveti la dispozitie o franzela, atunci cantitatea de felii trebuie sa o mariti undeva in jur de 3 ½.In loc de cas se mai poate folosi branza proaspata de vaci, mozzarella, telemea nesarata sau puţin sarata.
Reteta nu contine sare, exceptand sarea din paine.