ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Pastrama de oaie



Pastrama de oaie












Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
(pt 2 portii): 2 felii pulpa de miel sau oaie frageda
1 capatana de usturoi
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita boia
1/2 lingurita cimbru
2 linguri vin alb


Mod de preparare:
Spalam si zvantam carnea de oaie cu servete de hartie. Daca e cazul o desosam si o potionam. Eu am avut doua felii de pulpa de oaie asa ca nu am mai avut ce portiona ;)
Pisam usturoiul si pregatim condimentele intr-un vas. Amestecam condimentele pana obtinem o pasta si frecam bine carnea cu ea.
Turnam apoi doua linguri de vin alb peste carne si asta-i tot.
Impachetam in folie alimentara si tinem la frigider 5-7 zile. O mai intoarcem dupa cateva zile ca sa stea umeda pe toate partile.

Frigem pastrama pe gratar, in tigaie sau la cuptor la tava...o bunatate!

Servim cu cartofi prajiti, mamaliguta, castraveciori murati si must. Prea bun, un adevarat ospat…