ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Hosting gratuit(free)

Gazduire gratuita a site-ului tau.
Afacerea ta incepe cand ai un site si vrei sa il gazduiesti, acesta este pentru cei ce vor domenii gratuite, adica subdomeniu la un domeniu de tipul (mysite . domeniu . ro)
Web Hosting – Web hostingul este un serviciu de Hostarea a domeniilor.
Pentru aceasta afacere iti trebuie multe informatii pe care trebuie sa le capeti lucrand cu asa ceva sau vazand la prieteni sau apropiati.
Ce este domeniul ?
Domeniul este un nume atribuit unui ip.
Numele domeniul poate fi de tip cifre si numere.
Domeniul raspunde la un ip a unui server hostat in componenta un VPS (Virtual Prvate Server), care include toate documentele utile pentru afisarea siteului sau instalarea acestuia.
Fisierele se uploadeaza prin FTp (File Transfer Protocol).
Acestea continand baze de date si multe alte programe care te ajuta in prelucrearea, maleabilitatea usoara a datelor.
Web Hostingul este vandut de catre reprezentanti web hosting.Trebuie sa fie de calitate si serviciile oferite sa fie corecte.
vrei sa vezi hosting gratuit,free hosting-gratuit
Web-hostingul gratuit este foarte cautat datorita minunatelor calitati pe care le are in ultima vreme, putand instala orice platforma pe el.
Aveti mare grije, firmele care ofera aceste servici gratuit nu au obligatia, ca informatia ta sa fie bagata in backup, nu doar ca nu au obligatia doar nu o fac.Totusi un subdomeniu gratuit pe un site cu domeniu cat mai atractiv este bine venit.Unele firme isi pun pe siteurile tale si imagini cu site-u lor.Dar se gasesc foarte mult cu acces ftp si care nu ai absolut nimic in pagina si te poti bucura pe deplin de subdomeniu tau gratuit.