ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

"Mesaje urari sms-uri de Sfantul Vasile"


"Mesaje urari sms-uri de Sfantul Vasile"







1. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.


2. Sa-ti dea Domnul sanatate,
Judecata inteleapta,
Viata lunga pamanteasca,
Ce doresti sa se-mplineasca!



3. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea sufleteasca de care ai nevoie.La multi ani !



4. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!


5. La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!





6. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Vasile cat mai frumoasa!


7. La multi ani cu sanatate,
Sa ai belsug, de toate
Bucurii si nestemate
De-acum si pe mai departe.


8. De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!


9. Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani de Sfantul Vasile !



10.Vasile este unul dintre cele mai frumoase nume,acesta este si numele tau,iti doresc tot binele din lume.La multi ani !