ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

"Urari de Sfantul Andrei"



"Urari de Sfantul Andrei"







Sfantul Andrei este unul dintre cei mai importanti sfinti ai cultului ortodox roman fiind considerat ocrotitorul Romaniei. Sfantul Andrei este cel care a raspandit crestinismul pe teritoriul tarii noastre, de aceea foarte multe persoane ii poarta numele. In aceasta zi speciala, cu siguranta fiecare avem o persoana draga careia sa-i transmitem urarile noastre de bine alaturi de un calduros “La multi ani”! Alege unele dintre cele mai emotionante mesaje si urari de Sfantul Andrei pentru cei dragi!
Andreea/Andrei iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros “La multi ani!”.
Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un “La multi ani” aducator de fericire! La multi ani Andrei/Andreea!
Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!
Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau vreodata. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!





Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani!
Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum sarbatorile petrecute langa cei apropiati!
Iti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericire si liniste interioara!
In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata


 




astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer “La multi ani!”.
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!