Salată de pui cu legume
• Număr de porţii: 2
• Timp de preparare: 20 min.
• Complexitate: scăzută.
Mod de preparare:
Pregăteşte morcovii şi fasolea la abur. Taie morcovii cubuleţe. Feliază roşiile, iar ardeiul taie-l bucăţi potrivite. Pune toate legumele pregătite într-un castron.
Spală sub jet de apă frunzele de salată şi rucola, rupe-le şi pune-le într-un castron. Curăţă ceapa şi toac-o mărunt.
Taie carnea fâşii, pregăteşte-o la grătar.
Amestecă uleiul şi oţetul cu sare şi piper. Adaugă sosul peste legume înainte să serveşti salata. Aşază deasupra bucăţelele de pui.
• Timp de preparare: 20 min.
• Complexitate: scăzută.
Mod de preparare:
Pregăteşte morcovii şi fasolea la abur. Taie morcovii cubuleţe. Feliază roşiile, iar ardeiul taie-l bucăţi potrivite. Pune toate legumele pregătite într-un castron.
Spală sub jet de apă frunzele de salată şi rucola, rupe-le şi pune-le într-un castron. Curăţă ceapa şi toac-o mărunt.
Taie carnea fâşii, pregăteşte-o la grătar.
Amestecă uleiul şi oţetul cu sare şi piper. Adaugă sosul peste legume înainte să serveşti salata. Aşază deasupra bucăţelele de pui.
Ştiai?
Salatele de crudităţi sunt ideale pentru diabetici. Au multe vitamine, minerale, fibre şi puţine calorii. E indicat consumul zilnic a 3-5 porţii de legume (o porţie = ½ cană). Dacă adaugi came, prepar-o la grătar sau fiartă!