ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Pandispan cu visine






 
Ingrediente
  • --Oua – 5 buc;
  • --Zahar – 5 linguri;
  • --Faina - 4 linguri;
  • --Praf de copt – 1 plic;
  • --Visine – 300 g (acestea pot fi din conserva sau din visinata).

Mod de preparare
  1. Separam albusurile de galbenusuri.
  2. Batem galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc, dupa care batem si albusurile tare.
  3. Incorporam albusurile (batute tare) impreuna cu compozitia de galbenusuri cu zahar, de sus in jos.
  4. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in compozitia formata din oua.
  5. Curatam visinele de samburi, dupa care le adaugam in compozitia de pandispan.
  6. Luam o tava, ii punem foaie de copt si apoi o ungem cu grasime (aceasta poate sa fie atat ulei, cat si margarina sau unt).
  7. Bagam tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade si lasam timp de 25-30 de minute, dupa care o verificam.
  8. Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca pandispanul.