Ingrediente
- --Oua – 5 buc;
- --Zahar – 5 linguri;
- --Faina - 4 linguri;
- --Praf de copt – 1 plic;
- --Visine – 300 g (acestea pot fi din conserva sau din visinata).
Mod de preparare
- Separam albusurile de galbenusuri.
- Batem galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc, dupa care batem si albusurile tare.
- Incorporam albusurile (batute tare) impreuna cu compozitia de galbenusuri cu zahar, de sus in jos.
- Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in compozitia formata din oua.
- Curatam visinele de samburi, dupa care le adaugam in compozitia de pandispan.
- Luam o tava, ii punem foaie de copt si apoi o ungem cu grasime (aceasta poate sa fie atat ulei, cat si margarina sau unt).
- Bagam tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade si lasam timp de 25-30 de minute, dupa care o verificam.
- Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca pandispanul.