ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

pandispan cu ciocolata


 

 


  • Reteta pandispan cu ciocolata

    Ingrediente prajitura

  • 8 oua
  • 16 linguri zahar tos
  • 24 linguri faina
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 8 linguri de ulei
  • ciocolata de menaj
  • un plic praf de copt

Mod de preparare reteta

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurille se freaca cu uleiul ca la maioneza, se adauga apoi si zeama de lamaie.
Separat, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul treptat pana ce se formeaza o bezea si galbenusurile de ou.
Dupa ce s-au incorporat si galbenusurile in bezea, se adauga faina treptat si se amesteca circular cu o lingura de lemn.
Trebuie avut grija ca praful de copt sa se amestece cu faina. Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie, se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar pe deasupra se rade ciocolata bruta.
Se da la cuptorul incalzit pentru cca 30 de minute, dupa care se taie cubulete.

Pofta buna!