ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Horoscop General Taur 2013

 Horoscop General  Taur 2013






În acest an Taurul te va găsi într-un sac de amestecat de bunatati.Viața profesională va excela pentru tine în acest an. S-ar putea fi unele suișuri și coborâșuri pe care le-ar putea avea pentru a face față.Fata financiară va fi nevoie fie luate de îngrijire. Posibil să aveți nevoie pentru a pune în mult efort pentru a menține viața ta merge. Elevii vor avea un moment bun în acest an. Există șanse pe care le va avea multe obstacole vin în viața ta de învățământ. Astfel încât să fie gata pentru o mulțime de compromisuri. Fata de sănătate va fi bine și va fi în control pentru tine de-a lungul acestui an. De la mijlocul lunii, s-ar putea confrunta cu o mulțime de probleme de sănătate în ceea ce privește stomacul și capul.

În acest an va găsi într-o notă fericit în familia ta și viața socială.De sănătate a copilului dumneavoastră poate deveni o sursă de îngrijorare în prima jumătate a anului. Relațiile personale cu partenerul tău va fi greu. Nu vor fi milioane de neînțelegeri și de comunicare vor fi lipsit. Ați putea fi, dure la cuvintele acestui an, care poate provoca o mulțime de durere altora și va provoca noi dușmani ca pe Horoscop Taur 2013.

In fata cariera, veți găsi, de asemenea, rezultate mixte.Prima jumătate a lunii vor începe cu exceland viata ta cariera. Veți avea o mulțime de promoții și creșteri. Munca ta va fi răsplătită și apreciat. Veți primi tot respectul cuvenit de la colegii dumneavoastră și de seniori. De la mijlocul lunii, va exista o creștere a tensiunii și a pus într-o stare de spirit meditativ. Asta te va face rătăci în spatele multe probleme nedorite. Nu va fi pierde din cauza înapoi jignitor efectuate de către parteneri sau angajați, dacă vă aflați în afaceri prezice Horoscop Taur 2013. Succes!