ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Cum sa faci bani cu facebook sau twitter YouTube ?


Cum sa faci bani cu facebook sau twitter YouTube ?

Buy Facebook Fans, Free Fan Exchange, Earn Money Online Recent zilele astea am descoperit că dacă ai facebook şi twitter poţi obţine caţiva bani de pe spatele lor, sună cam ciudat dar ăsta e adevărul.
Dacă până acum ţi se părea că aceste 2 lucruri (facebook. şi twitter.) erau o pierdere de timp, acum poţi să compensezi acea pierdere de timp făcând bani prin simplul fapt ca trebuie sa dai like la o pagina, un link sau sa dai follow la o persoană.. Simplu nu?
Vreţi şi voi să lucraţi asa? Există două metode prin care puteţi să faceţi bani cu ajutorul contului de facebook sau twitter iar eu vi le recomand pe amândouă deoarece cu cat mai multe cu atat mai bine
Prima metoda este Fandealer un site unde poti să faci bani prin 4 tipuri de activităţi:
1. Dai like la pagini de pe facebook
2. Dai like la câteva link-uri
3. Dai follow la persoane pe twitter
4. Te uiţi la clipuri de pe YouTube
Aceste activităţi au sunt plătite în credite, iar acele credite echivalează cu euro, 500 credite = 10Euro pe Fandealer numărul de credite primit pentru fiecare like variază de la plătitor la plătitor.
Buy Facebook Fans, Free Fan Exchange, Earn Money Online Cum iţi faci cont pe Fan Dealer? Simplu dai click aici apoi te înregistrezi pe site, sincronizezi contul tau de facebook şi twitter cu site-ul şi te pui pe treaba!
A doua metoda este fanslave care nu este foarte diferită de prima metodă doar că acest site vă oferă bani doar pentru a deveni fanii unei pagini de pe facebook sau sa daţi follow unei persoane pe twitter.  La fel şi aici plata activităţilor depuse se face în credite.. doar că aici 3000 de credite = 15Euro iar preţul activităţilor aici variază mult mai mult in comparaţie cu Fandealer
Buy Facebook Fans, Free Fan Exchange, Earn Money OnlineVă doresc mult succes tuturor
Dacă aveţi întrebări sau nu vă descurcaţi undeva vă rog să le lăsaţi într-un comentariu iar eu voi încerca să vă ajut cat mai rapid posibil!


 pentru a te inregistra clik aici



Buy Facebook Fans, Free Fan Exchange, Earn Money Online