ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Beneficiile carnei de sarpe




Carnea șarpele nu este comună în mese de Vest, dar este popular în alte culturi pentru beneficiile sale de sănătate ar trebui. Carne de sarpe este, de asemenea, fiind mult mai larg acceptată ca o carne sanatoasa joc exotice, și este adesea oferit de-a lungul adverse alte tipuri de carne, cum ar fi exotice aligator și struț în restaurante occidentale sau pe Internet.

Ce este Carne Snake?

Serpii sunt reptile care se gasesc in cele mai multe tari din lume. Unele serpi veninosi sunt, în sensul că acestea pot injecta otrava in sange, printr-o muscatura. Carnea sarpe cele mai populare în Statele Unite ale Americii vine de la șerpi cu clopoței, deși alte tipuri, cum ar fi Python, sunt disponibile pe Internet. Carnea sarpe cu clopotei este frecvent consumate în sud-vest, și rețete populare includ carnea de sarpe sarpe cu clopotei chili si la grătar. Alte culturi mănâncă, în general, își șerpi proprii, la nivel local găsite.
Serpii sunt considerate medicament, în lore chineză, ca o "încălzire" produse alimentare, precum și sânge de șerpi este adesea amestecat cu lichior pentru a produce o virilitate potențator. America de Sud Tradițională medicament include carne șarpe uscate sau sub formă de pulbere, care se crede că pentru a vindeca mai multe boli diferite. Carne de sarpe este, de obicei spune să gust de pui, dar o aproximare mai aproape este de picioare de broască. Carne de sarpe poate fi foarte dificil, dacă nu bine pregătite.

Sănătate Beneficii de șarpe

Carne de șarpe conține proteine ​​la fel ca orice alt tip de carne. Proteina este necesar pentru sistemele corpului de multe, inclusiv dezvoltarea muschilor. Proteine ​​oferă aminoacizi organismul nu poate obține orice alt mod, care face totul, de la construirea de ziduri de celule, la reglementarea hormoni. Carne de șarpe conține aproximativ 93 de calorii pe 100g (3,5 oz) de carne crudă, în funcție de tipul de sarpe. Aceasta este aproximativ jumătate din calorii, iar o treime din cantitatea de grasime o cantitate similară de friptură de vită mușchi. Mai putine calorii si mai putine grasimi de conținut pentru aceeași greutate de carne poate ajuta persoanele care tin dieta in controlul greutatii lor.

Precauții Despre Carne Snake

Drept carne de sarpe nu este adesea comercializate în Statele Unite, ea nu are standarde, în special, rigide de sănătate care alte tipuri de carne fac. Carnea sarpe cu clopotei este adesea vândut din "Roundups sarpe cu clopotei", care sunt similare în atmosferă a Rodeos și care au fost acuzați de standarde scăzute de preparare a alimentelor. Acest lucru este de interes special carnea de sarpe cu clopotei din America de Sud a fost legata de mai multe ori cu tulpini grave de salmonella, care crește în intestin sarpelui. Această bacterie este neutralizat prin manipularea corespunzătoare și de gătit. Șerpi, cum ar fi alte animale, pot conține, de asemenea, paraziți și alte infecții care pot fi transmise la om, care poate fi, de asemenea, neutralizate prin manipularea corectă, înghețarea, și de gătit aprofundată. Venin de sarpe trebuie să introduceți fluxul de sânge să reprezinte un pericol pentru oameni, deci nu există probleme legate de otrăvirea la consumul de majoritatea șerpi.
Carnea șarpe este relativ sarac in grasimi si calorii, bogata in proteine ​​si unii îl consideră o stea în ascensiune în industria alimentară. Cu toate acestea, ca orice tip de carne, ar trebui să fie pregătită și gătită cu grijă pentru a se asigura că nu duce la infectii sau intoxicatii alimentare