Friptura taraneasca de porc
Ingrediente:
4 felii muschi de porc, 1 catel de usturoi, 3  linguri ulei, 1 lingura patrunjel tocat, 2 lingurite mustar, sare,  piper, 1 lingura de untura
Preparare:
   Se infierbinta intr-o cratita untura cu cele 4 felii de carne. Nu se  acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca timp de 12 minute pe fiecare  parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cam 20  minute. Intr-o farfurie incalzita cu ulei se taie marunt usturoiul, apoi  se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna  sosul in farfurie, se aseaza cotletele si se intorc in sos; se tine  farfuria la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna  vreo 3-4 linguri de apa calda, apoi se pune peste cotlete 
 
  
Timp Preparare:   50 '  
  Complexitate: redusa
 
 
