•    1 kg de carne de miel, 
• 3 linguri de unt,
• 2 cepe,
• 1 morcov,
• 1 rădăcină de pătrunjel,
• 2-4 linguri de vin,
• 2 linguri de făină de grîu,
• 2-3 căţei de usturoi,
• sare,
• piper boabe.
• 3 linguri de unt,
• 2 cepe,
• 1 morcov,
• 1 rădăcină de pătrunjel,
• 2-4 linguri de vin,
• 2 linguri de făină de grîu,
• 2-3 căţei de usturoi,
• sare,
• piper boabe.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Carnea spălată şi curăţată se taie  bucăţi, costiţele se taie şi ele, se pune totul în caserolă, se adaugă  ceapă, jumătăţi de morcov, rădăcină de pătrunjel tăiată măşcat, sare,  piper boabe, turnaţi bulion sau apă ½ din volumul cărnii, lăsaţi să  fiarbă. Scoateţi legumele, turnaţi făina prăjită în prealabil dizolvată  cu bulion, vin şi fierbeți-o. La sfîrşit adăugaţi usturoiul pisat cu  sare, bucăţele de unt. Sosul trebuie să fie dens.
