ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Sprancene perfecte in 5 pasi simpli

Sprancenele tale pot fi perfecte! Ti-o garanteaza chiar expertul care se ocupa de sprancenele celor mai frumoase femei pe care le vezi la televizor: Anastasia Soare.
Pentru a identifica forma ideala, pentru a te pensa, precum si pentru a-ti defini sprancenele perfect, ai nevoie de cateva ustensile special concepute pentru intretinerea acestei zone (creioanele pentru pleoape sau mascara nu sunt potrivite pentru asa ceva).


Procura-ti un kit complet pentru sprancene, format din sabloane (doar unul e pe masura ta), gel, mascara, creion iluminator, fard, pensula si o penseta usor de manuit. Le gasesti pe toate in Kitul cu 7 piese, disponibil in saloanele Anastasia Beverly Hills


Pasul 1

Foloseste o pensula speciala pentru a delimita capetele sprancenelor tinand cont de reperele fetei. Punctul de pornire va fi in dreptul coltului nasului iar cel final la capatul axei care uneste coltul nasului si unghiul extern al ochiului.

Pasul 2

Foloseste un creion special pentru a trasa limitele sprancenelor.

Pasul 3

Alege sablonul care corespunde dimensiunii trasate cu creionul pentru sprancene, apoi aplica fardul special care corespunde culorii sprancenelor tale.

Pasul 4

Indeparteaza sablonul si incepe sa pensezi firele ramase in afara ariei acoperite cu fard.

Pasul 5

 

Fixeaza-ti sprancenele cu ajutorul gelului fixator transparent din trusa de ingrijire a sprancenelor.
Specialistii din echipa Anastasia Beverly Hills te asteapta sa-ti redefineasca notiunea de "perfectiune", modelandu-ti sprancenele ca la carte. In plus, poti pleca acasa nu doar cu sprancene perfecte, dar si cu produse de frumusete pentru sprancene,