ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Cornulete cu crenvursti



Cornulete cu crenvursti












Timp de preparare:
2 ore si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
500 g faina
1 lingurita zahar
25 g drojdie
1 lingurita sare
150 ml ulei
300 ml lapte
500 g crenvursti
50 g cascaval
ulei pentru uns tava si hartia de copt


Mod de preparare:
Drojdia se freaca cu zaharul intr-o canita pentru a se lichefia. Din faina, drojdie, sare, lapte si ulei, se framanta un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca timp de 1 ora, la cald. Se imparte aluatul in trei. Pe masa presarata cu faina, se intinde fiecare bucata sub forma unui cerc, care se taie in 8 triunghiuri, pornind din mijloc catre margini. Pe fiecare bucata se pune cate un crenvursti si se ruleaza, formand cornulete. Se aseaza cornuletele intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt care la randul ei este unsa si ea cu ulei, se ung cu ou, se presara cu cascaval ras si se coc la foc mijlociu.